Siemens onderdelen

Siemens onderdelen en accessoires

Alles van Siemens

Het Duitse bedrijf Siemens werd al in 1847 opgericht en kent dan ook een lange geschiedenis vol elektronische ontwikkelingen. Ieder huishouden beschikt tegenwoordig wel over een vaatwasser, wasmachine of koelkast van Siemens Nederland. Onderdelenwinkel.nl is partner van Siemens en heeft daarom een uitgebreid assortiment aan Siemens onderdelen. U kunt bij ons terecht voor alle Siemens onderdelen, bijvoorbeeld populaire types van Siemens als Siemens Porsche design en Siemens lady plus. We verkopen veel onderdelen van Siemens, vooral de koolborstel en bestekkorf is een veel gevraagd product.

Welk Siemens apparaat heb ik?

Om het juiste onderdeel voor uw apparaat te vinden moet u het typenummer van uw apparaat weten. De meeste typenummers bestaan uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers. Deze nummers worden ook wel typenummers of E-nummers genoemd. De nummers staan vermeldt op een typesticker of typeplaatje op uw apparaat. Deze stickers vindt u vaak op een enigszins verborgen plek op uw apparaat. Zo staan ze bij vaatwassers, wasmachines en wasdrogers vaak op de binnenkant of zijkant van de deur. Als u uw typenummer weet, zoek hem dan links op deze pagina op. Dan krijgt u direct alleen die onderdelen te zien die geschikt zijn voor uw apparaat.

Siemens onderdelen nodig? Onderdelenwinkel helpt u graag verder!

Wilt u graag hulp bij het bestellen van de juiste onderdelen van Siemens? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0492-713932 (gratis, maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur bereikbaar). Bestelde onderdelen kunt u thuis laten bezorgen. Wij maken gebruik van veilig betalen, bijvoorbeeld met iDeal of via achteraf betalen.

 • Consumentenbond test: De beste wasmachine

  Consumentenbond test: De beste wasmachine

  Bron: Consumentenbond

  De Consumentenbond test regelmatig verscheidene modellen huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines. Hierbij wordt op alle zaken gelet die voor u van belang kunnen zijn, zoals dat de was mooi schoon wordt, energieverbruik en geluidsproductie. Bij hun meest recente onderzoek kwamen er twee vertrouwde wasmachinemerken (weer) met kop en schouders boven de rest uitsteken: Bosch en Siemens.

  Wasmachine test categorieën

  Voor hun gedegen onderzoek werden wasmachines getest uit drie categorieën. Deze categorieën waren voor 8 kilo of meer, machines voor 5 tot 7 kilo, plus enkele bovenladers. Deze laatste zijn de verleden decennia minder populair geworden, maar zeker in ruimtes waar een wasmachinedeur iets minder praktisch is, kunnen deze wasmachines een uitkomst bieden. Op bijna alle testen scoorden de volgende machines beter dan de rest: de Siemens WM16Y541NL en de technisch identieke Bosch WAY132541NL.

  Bij het testonderdeel Spoelen kregen deze twee machines zelfs als enige van alle geteste apparaten geen onvoldoende. Alleen op het gebied van Schoonwassen kwam de AEG L76479NFL (een iets kleinere machine, wast tot 7 Kg) ietsje beter dan beide apparaten uit de bus.

  Bosch en Siemens

  Bosch en Siemens zitten op het gebied van huishoudelijke apparaten natuurlijk samen in de BSH Groep, vandaar de technische vrijwel-gelijkwaardigheid. Beide machines hebben een laadvermogen tot 9 Kg en verschillende programma's, zoals een allergie-, sport-, ecoPerfect-, Speedperfect- en 15-minuten-snelwasprogramma's. Bovendien geeft elk van deze wasmachines gericht advies voor het doseren van wasmiddel en wasverzachter.

  Lees meer

 • Gasfornuis waarschuwing voor Bosch en Siemens

  Gasfornuis waarschuwing voor Bosch en Siemens

  Bron: Productwaarschuwing.nl

  Eigenaren van een gasfornuis of gaskookplaat van het merk Bosch of Siemens opgelet! Is uw apparaat geproduceerd tussen 2006 en 2011? Dan zou de gaskoppeling mogelijk defect kunnen zijn, wat uw gaskooktoestel onveilig kan maken. Gas kan ontsnappen. Dit leidt tot explosiegevaar. Controleer uw typeplaatje voor het modelnummer (E-Nr.) en de vier cijfers van het FD-nummer.

  Daar waarschuwt BSH Huishoudapparaten, producent van de merken Bosch en Siemens, deze maandag voor in een persbericht. Dit bericht is een uitbreiding van een eerdere waarschuwing in oktober 2016 waar al voor het mogelijke explosiegevaar van deze vrijstaande gastoestellen gewaarschuwd werd. Als u toen dus reeds uw gasfornuis gecontroleerd had en het typenummer stond er niet bij, valt het aan te raden deze controle opnieuw uit te voeren, aangezien het aantal typenummers uitgebreid is.

  Producent BSH Huishoudapparaten roept mensen die een apparaat uit dat tijdsvak hebben op om de gegevens te controleren en contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan o.a. via het gratis klantenservice nummer: 0800 1908.
  De gaskoppeling wordt dan gratis vervangen. Dit betreft een vrijwillige controle, maar is zeker in het belang van uw eigen veiligheid.

  Lees hier de volledige instructies hoe u het model- en FD-nummer vindt en controleert.

  Lees meer