Slagmoeraanzetter onderdelen en accessoires

Wat is een slagmoersleutel?

Een slagmoersleutel of slagmoeraanzetter is een soort elektrische schroevendraaier voor (zware) moeren en bouten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bevestiging van uw autoband: met een handmatige moersleutel kan dit een hels karwei zijn om los te maken. Maar uw slagmoeraanzetter knalt de moer moeiteloos, met pneumatische techniek, vast of los. Het is dus een moersleutel voor het zware werk, in feite. Hier zijn ook lichtere varianten van, net als er bijvoorbeeld ook krachtige boormachines zijn en simpelere modellen voor klussen waar meer finesse bij komt kijken. Maar als het stevig vast moet zitten, dan heeft u in ieder geval uw slagmoersleutel nodig.

Slagmoeraanzetter onderdelen bestellen

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: als u handig elektrisch gereedschap in huis of in uw schuur heeft, dan kunt u het beste daar zo zuinig mogelijk op zijn. Maar niet altijd gaat dat, en ook wordt een apparaat bijvoorbeeld wel eens uitgeleend, waarna bij terugkomst een paar cruciale onderdelen vermist zijn. Balen, nu kunt u net zo goed het hele apparaat weggooien... toch? Gelukkig is er Onderdelenwinkel.nl, uw specialist in onderdelen van elektronische apparaten en gereedschap. Met een paar simpele muisklikken bestelt u bij ons wat u zoekt voor uw elektrische slagmoersleutel en we zorgen dat het gewoon bij u thuisbezorgd wordt!

Welke elektrische moersleutel heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke elektrische moersleutel, moet u eerst even op het merk van uw moerenschroever klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw slagmoersleutel.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!