Slagschroevendraaier onderdelen en accessoires

Of kies een categorie

Verschil tussen een slagschroevendraaier en een schroefmachine

Het verschil tussen een schroefmachine en een (elektrische) slagschroevendraaier is te vergelijken met het verschil tussen een gewone boor en een klopboor: een hamer-mechanisme in de boor geeft extra schroefkracht en zet de schroefbit steviger in de schroevenkop. Hierdoor slijten schroefbitjes wel ietsje sneller maar het boren gaat krachtig (met een typerend hortend ratelgeluid erbij) dan met de gewone elektrische schroevendraaier, waar de kracht enkel uit de boorkop en de kracht van uw handen komt. De slagschroevendraaier (in de volksmond ook wel boulonneuse genoemd) is dus vooral bedoeld voor het stevigere werk, al zijn er genoeg mensen die voor elk klusje deze krachtpatser erbij pakken en hun schroefmachine links laten liggen. En dat is niet vreemd, want u bent met lichter werk en de zekerheid dat de schroef er echt wel in gaat, er rap mee klaar. Zogezegd juist niet in een handomdraai! De technologie is gebaseerd op de handmatige slagschroevendraaier, waar men met een hamer op slaat waardoor het gereedschap zelf een draaibeweging op de schroef uitoefent.

Slagschroevendraaier onderdelen bestellen

Maar ja, zoals al gezegd, zelfs de stevigste bitjes krijgen wel een paar flinke tikken bij gebruik en kunnen dus vlug slijten. Zaak is dus om uw collectie schroefbitjes regelmatig te vernieuwen. En ook de accu van de slagschroevendraaier heeft niet het eeuwige leven. Daarnaast zijn er verschillende accessoires waarmee u de gebruiksmogelijkheden van uw elektrisch gereedschap kunt uitbreiden. Of misschien kunt u wel een goede reserve-accu gebruiken voor de grotere klussen? U kunt voor alles wat er kapot aan kan gaan of waarmee uw slagschroevendraaier breder ingezet kan worden, terecht bij de compleetste webshop van België wanneer het aankomt op onderdelen voor elektronische apparaten in en rond het huis, Fiyo.be. Enkele handige muisklikken en we sturen het zo naar u op!

Welke elektrische slagschroevendraaier heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke elektrische slagschroevendraaier, moet u eerst even op het merk van uw schroefmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw slagschroevendraaier.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!