Slush apparaat onderdelen en accessoires

De slush puppy of slushie

In 1974 bracht J & J Snack Foods de Slush Puppy op de markt, een slush drank die direct populair werd. Dit zoete maal-ijs-drankje in verschillende kleuren en smaken is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld bij warm weer. Of de slushmachine nu voor de winkel staat te malen om de klant binnen te lokken, of in een hoek waar de consument zelf zijn slushie kan tappen, het is een makkelijke en dankbare bron van inkomsten. Kost weinig, levert flink wat op. Het is niet voor niets dat veel ondernemers hun slushmachine koesteren.

Alles voor uw slushapparaat

Daar komt de dagelijkse grondige reiniging bij kijken, het onderhouden van de maalmessen en meer. Maar dan kan er alsnog iets slijten, kapot gaan, afgebroken raken. Dat is balen. Zeker als de zon op het dak staat te bakken en de dorstige klanten in drommen binnenlopen. Wat nu? Gelukkig is er voor u altijd nog Onderdelenwinkel.nl en wij kennen deze machines door en door. Als u toevallig een beetje handig bent, gaat u toch niet veel meer betalen als u het gewoon met één muisklik geleverd kan krijgen? Zo is dat!

Welke slush machine heb ik?

U heeft het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor uw slushapparaat te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar u de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Bij slushmachine staan ze vaak op de binnen- of zijkant van de deur of achter op het apparaat. Als u het typenummer gevonden heeft kunt u dit links op deze pagina opzoeken zodat u alleen de slushapparaatonderdelen vindt die bij uw apparaat passen.

Slushapparaat onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste slush automaat onderdelen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren uw bestelde onderdelen voor uw slush apparaat op het door u gewenste adres af.