Sodastream onderdelen

Kies uw Sodastream onderdelen categorie

Sodastream frisdrank machine onderdelen en accessoires

Sodastream: zelf je frisdrank maken!

Het lijkt een ingewikkelde zaak maar dankzij de Sodastream frisdrank machine is het zo eenvoudig als wat: zelf thuis frisdrank maken! Ja, dat leest u goed. Met de Sodastream frisdrankautomaat bereid je op simpele wijze snel en naar je eigen smaak je eigen frisdrank. Verras familie en vrienden en zet ze een glas heerlijk gekoelde frisdrank in een van de vele Sodastream smaakjes voor. Of mix ze zelf!

Sodastream frisdrank machine: sprankelend milieubewust

Bij zonnig weer is weinig zo lekker als een fris glas ijskoude frisdrank. Maar je wil natuurlijk ook wel een beetje aan het milieu denken. Met een Sodastream maak je je eigen frisdrank. Op die manier bespaar je enorme hoeveelheden flessen en blikjes! Het motto van Sodastream is dan ook: if you love bubbles, set them free.

Sodastream onderdelen

Natuurlijk zou Onderdelenwinkel.nl niet de meest complete onderdelen webshop zijn als we niet ook de nodige onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten op voorraad hadden voor uw Sodastream frisdrank machine. Dus bent u op zoek naar reinigingstabletten, of een dop voor uw Sodastream frisdrank fles, of simpelweg naar nieuwe smaakjes om te proberen? Kijk dan zeker even rond in ons Sodastream assortissement of er iets van uw gading tussen zit.

  • Paris Hilton redt de planeet

    Paris Hilton redt de planeet

    Het zal u niet ontgaan zijn dat het afgelopen weekend enorm warm was, en één bedrijf sprong er wel uiterst ingekiend op in. We hebben deze filmpjes zelf nu pas ontdekt, maar afgelopen zaterdag maakte Paris Hilton via Youtube bekend dat ze de wereld ging redden van de plastic flessen terreur. Ze introduceerde Nanodrop, dat vijfduizend keer beter hydrateert dan water. https://www.youtube.com/watch?v=QPWchQHydIM Het gaat hier natuurlijk om een hilarische 1 April grap, want 'Nanodrop blijkt ongeveer hetzelfde te hydrateren als water met prik doet'. Waarop Paris dan maar de Sodastream aanprijst, die met herbruikbare glazen flessen ook zorgt voor minder plastic in de oceaan. 'Cause Planet Earth is soooooo cute! https://www.youtube.com/watch?v=3igVm4duinI

    Lees meer