Stofzuiger onderdelen

Alle stofzuiger merken (van a t/m z)
Alle onderhoudsproducten en onderdelen voor uw stofzuiger bestelt u natuurlijk bij Onderdelenwinkel.nl

Alles voor uw stofzuiger

Een stofzuiger krijgt door de jaren heen heel wat te verduren. Dit apparaat kunt u eigenlijk niet in huis missen, dus als dan een keer sommige onderdelen van de stofzuiger het begeven wilt u deze zo snel mogelijk vervangen. Op Onderdelenwinkel.nl vindt u een groot assortiment aan stofzuigeronderdelen en stofzuiger accessoires. We hebben allerlei merken in onze webwinkel, bijvoorbeeld Miele, Philips en Dyson. Onderdelen van de stofzuiger die wij veel verkopen zijn de stofzuigermond, stofzuigerslang en de stofzuigerzakken. Deze komen vaak voor bij de Miele black pearl 5000, Philips fc9171 en Dyson dc05.

Welke stofzuiger heb ik?

Om het juiste onderdeel in onze webwinkel te kunnen bestellen, heeft u het typenummer van de stofzuiger nodig. Dit nummer bestaat uit meerder cijfers en letters (of een combinatie hiervan). U vindt het vaak op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal op de onder- of zijkant van de stofzuiger. Heeft u het nummer gevonden? Selecteer het dan in de linker kolom van deze pagina. De stofzuigeronderdelen die u nu ziet zijn alleen geschikt voor uw stofzuiger.

Van stofzuigerzak tot stofzuigermond

Wat u ook zoekt, van een beschadigd onderdeel van uw stofzuiger motor of een nieuwe stofzuigerstang, wij bieden u alle stofzuiger onderdelen van de grootste en bekendste stofzuiger merken. Ook bieden we u stofzuigerzakken voor elk stofzuiger model, of elke specifieke soort stofzuigerfilter. Zoekt u een geurverfrisser of een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor uw stofzuiger? Ook die vindt u tussen onze stofzuiger onderdelen.

Stofzuigeronderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Natuurlijk helpen wij u graag met het vinden van de juiste stofzuigeronderdelen of accessoires voor uw stofzuiger. Wij staan u graag te woord tijdens werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur, en van 13.00 tot 17.00 uur.

Snelle en betrouwbare verzending

Zodra uw bestelling geplaatst is, gaan wij aan de slag en bezorgen uw onderdelen tot bij u aan de deur. In onze webshop kunt u gebruik maken van veilige betaalmethoden zoals iDeal. Ook is het mogelijk om eerst uw onderdelen te ontvangen en daarna pas te betalen.

  • Kees van der Staaij ontvangt Valentijns-stofzuiger!

    Kees van der Staaij ontvangt Valentijns-stofzuiger!

    Bron: Algemeen Dagblad Het is verkiezingstijd, en dat merken we ook bij de huishoudelijke apparaten. Op Valentijnsdag deed SGP-leider Kees van der Staaij een paginagrote en sympathieke oproep om ook je liefde voor elkaar eens op andere manier te laten zien dan met bonbons en rozen. Bijvoorbeeld, zoals hij zelf voorstelde, om ook eens wat vaker te stofzuigen. Daarop besloot een stofzuigerfabrikant meteen om Van der Staaij een stofzuiger te schenken! De politicus was gecharmeerd van de snelle reactie op zijn oproep en nam voor het oog van de camera de stofzuiger even in gebruik. Overigens gaf hij later in radioprogramma De Ochtend toe dat hij de stofzuiger niet mee naar huis heeft genomen. "Veel te bang dat ik hem moet gebruiken!" De stofzuigerfabrikant wordt in de meeste nieuwsverslaggeving niet vermeld, maar wie goed kijkt in het filmpje, herkent onmiddellijk dat het een model van Numatic is, ook bekend van de zogenaamde Henry-stofzuigers.

    Lees meer