Strijkijzer onderdelen

Strijkijzer onderdelen

Een strijkijzer krijgt door de jaren heen heel wat te verduren. Dit apparaat kunt u eigenlijk niet in huis missen, dus als dan een keer sommige onderdelen van de strijkijzer het begeven wilt u deze zo snel mogelijk vervangen. Op Onderdelenwinkel.nl vindt u ze allemaal.

Strijkijzer weetjes

Wist u dat...

  • het strijkijzer al uitgevonden was tijdens de Ming-dynastie? In 1832 werd in Mesopotamië een vreemd object opgegraven waarvan wetenschappers lang aannamen dat het een kleine vaas van porcelein was. In 1913 kwam men er in Parijs pas achter dat het in feite een heel vroeg model strijkijzer was.

  • uw strijkijzer ook gebruikt kan worden om deuken uit hout te halen? Schenk daartoe wat water op de beschadigde plek, leg een (dunne) handdoek er overheen, en beweeg uw strijkijzer in kleine cirkels over de handdoek tot deze droog is. Het hout zal hierdoor het water absorberen en zichzelf herstellen. Deze handeling herhalen zolang nodig!

  • er nog meer handige strijkijzer trucs te vinden zijn? Zo lukte het ook al een aantal mensen om een tosti erop te bakken. Natuurlijk moet u hem daarna wel weer goed schoonmaken!

Strijkijzer onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Natuurlijk helpen wij u graag met het vinden van de juiste onderdelen of accessoires voor uw strijkijzer. Zodra uw bestelling geplaatst is, gaan wij aan de slag en bezorgen uw onderdelen tot bij u aan de deur. In onze webshop kunt u gebruik maken van veilige betaalmethoden zoals iDeal. Ook is het mogelijk om eerst uw onderdelen te ontvangen en daarna pas te betalen.