Tacker onderdelen en accessoires

Leve uw nietpistool!

Er moet snel iets vastgezet worden? Dan gaat u niet klungelen met een hamer en spijkertjes en pijn aan uw duim: u pakt er gewoon even de tacker bij. Een paar keer klikken en de boel zit alweer vast. Waarom moeilijk doen als uw nietpistool het makkelijk kan, immers? Of als het steviger vast moet zitten, haalt u het spijkerpistool er even bij. Tsjak tsjak en het komt niet meer los. Ideaal voor het vastzetten van wat stoffering, isoleermateriaal of plafondplaten. U moet er toch niet aan denken dat dat met de hand zou moeten. Wie eenmaal een tacker heeft, gebruikt hem al snel bijna overal voor. Super handig!

Maar toen haperde de tacker...

Als er een nietje klem zit, daar schrikt u natuurlijk niet van. Die wrikt u in een handomdraai los en dan kunt u gewoon weer verder. Maar wat als het apparaat toch iets ernstigers mankeert? Er zal maar net een veiligheidsmoer verloren in een putje gevallen zijn, of de accu wil niet echt meer meewerken. Daar staat u dan met dat handige apparaat dat verdorie niet mee wil werken. Toch maar grijpen naar de klassieke hamer met alle pijnlijke duimen tot gevolg? Dat hoeft niet! Onderdelenwinkel.nl, specialist in onderdelen voor elektronische apparaten in en rondom het huis, heeft nu ook een keur aan onderdelen voor tackers en spijkerpistolen beschikbaar. Even simpelweg bestellen en het onderdeel vervangen en u kunt weer gewoon aan de slag. Daar draait een handig mens als u toch niet de hand voor om?

Nietjes en spijkers voor uw tacker

Natuurlijk bieden we bovendien gewoon een breed assortiment aan van spijkers en nietjes voor uw nietpistool of spijkermachine. Want als u toch na het vervangen van dat onderdeel weer aan de slag kunt, is het net zo handig om even een voorraadje nietsjes of nagels bij te bestellen. Die sturen we dan gewoon met uw bestelling mee op zodat u alles ineens binnen heeft. Hoppakee, alles ineens aan uw deur bezorgd en u kunt meteen weer de mouwen opstropen.

Welke elektrisch nietpistool heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke handtacker, moet u eerst even op het merk van uw tacker klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw nietpistool. Nietjes en spijkers zijn natuurlijk in standaardformaten en zullen over het algemeen passen op de meeste spijker- en nietpistolen, maar op deze manier weet u toch zeker of ze wel geschikt zijn voor uw elektrotacker.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!