tegelzaagmachine onderdelen en accessoires

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Met de tegelzaagmachine snijdt u de tegels op maat

Iedereen die wel eens een wand heeft betegeld weet: de tegels passen nooit. Ze zagen er zo mooi uit in de winkel en u had nog zo goed gemeten en opgepast met de voegbreedte, maar het komt nooit precies uit. En dan spreken we nog niet van de kraan die erdoor moet of andere obstakels. Dan is het handig als u een elektrische tegelsnijmachine heeft. U zaagt daar gewoon de tegels precies zoals u ze moet hebben. Natuurlijk kunt u werken met een tegelsnijtang, maar wie daar eens iets mee heeft proberen nauwkeurig te werken weet dat men er beter mosaïek mee kan knippen. Een robuuste tegelzaagmachine is bij elke grotere betegelklus onmisbaar om bij de hand te hebben. En net als met elke zaag- of snijmachine geldt ook hier: daar bent u natuurlijk extra zuinig op.

Toen was de tegelzaag kapot...

Maar helaas ondervindt elk apparaat slijtage, en zeker een zaagmachine. Als u de zaag bijvoorbeeld niet regelmatig vervangt (zodat u steeds met een scherpe snijschijf werkt) moet het apparaat harder werken voor hetzelfde nauwkeurige snijwerk. Dit lijdt dan weer tot slijtage in de motor en erger. Ook een beschermingskap kan afbreken (denk aan uw veiligheid!) of een schakelaar plots niet goed meer werken. U hoeft dan niet met de handen in het haar te zitten (pas op met de tegellijm!) maar kunt gewoon bij ons een vervangend onderdeel bestellen. Enkele muisklikken en we sturen het gewenste onderdeel of accessoire meteen aan u op. Kunt u weer door met die tegelwand of tegelvloer!

Welke tegelzaag heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke tegelsnijder, moet u eerst even op het merk van uw tegelzaagmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw tegelzager.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!