Thuistap onderdelen

Kies het merk van uw thuistap

Of kies een categorie
Beertender thuistap onderdelen en accessoires bestellen bij Onderdelenwinkel.nl

Thuistap: zelf de barman spelen!

Inmiddels is het een bekend fenomeen in veel huishoudens, maar het is toch echt nog geen oude uitvinding: de thuistap. Of het nu een BeerTender of een Perfect Draft is, iedereen kent ze wel, de apparaten om thuis lekker een fris biertje mee te tappen. Om zelf van een lekker glas pilsener te genieten, of om de gasten een speciaalbier voor te zetten: de thuistap is een geweldige toevoeging in het huishouden. Vandaar dat de populariteit nog altijd hand over hand toeneemt. En als u zo'n thuistap machine eenmaal hebt staan, wilt u er natuurlijk lang plezier van hebben. Helaas kan er wel eens wat aan kapot gaan of kan een bepaalde accessoire uw thuistap installatie nét compleet maken. Dan hebben wij bij Onderdelenwinkel.nl, de compleetste onderdelen webshop, een brede selectie onderdelen voor uw biertap installatie.

Welk model thuistap heb ik?

Op het typeplaatje van de thuistap staat het type- of modelnummer. Dat nummer is nodig om de juiste onderdelen van de thuistap te vinden. Bij sommige thuistap installaties zit het typeplaatje aan de achterkant. Het juiste nummer is het type- of modelnummer, en NIET het serienummer. Dit nummer bestaat uit (een combinatie van) letters en/of cijfers die soms gescheiden zijn door een streepje (-) of een schuine streep (/). Als u het nummer heeft gevonden dan kunt u het in de linker kolom van deze pagina selecteren. U ziet dan alleen nog de biertap machine onderdelen die bij uw thuistap passen.


Thuistap onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

In onze webwinkel kunt u veilig betalen, bijvoorbeeld via iDeal. Ook kunt u ervoor kiezen om pas te betalen wanneer u de juiste onderdelen van de thuistap heeft ontvangen. Heeft u graag hulp bij het kiezen van uw biertap installatie onderdelen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Bestellingen leveren wij bij u thuis of op een ander gewenst afleveradres.