Trimmer onderdelen

Kies het merk van uw trimmer

Of kies een categorie

Trimmer of tondeuse? Er is een verschil!

Wie een haartrimmer of baardtrimmer heeft, weet het verschil wel tussen een tondeuse en een trimmer. Een haartrimmer is een klein, handzaam apparaat dat je doorgaans gebruikt voor bijwerken van contouren van je haargroei. Hierbij kun je denken aan de vrije randen rondom je oor, de contouren in je nek, of het aanscherpen van de lijnvoering van je bakkebaarden. Een trimmer is specifiek gemaakt voor het snijden van korte lengtes. Hier worden de contouren strakker van. Met een trimmer scheert men ook vaak strakke lijntjes of figuurtjes in het haar, zoals je steeds vaker ziet.

Uw trimmer, onmisbaar voor een goed verzorgd uiterlijk

Voor al deze verzorgde en trendy handelingen is het handig om een haardtrimmer in huis te hebben. Je gaat immers niet voor elke milimeter nieuwe haardgroei (en dus verstoring van je scherp geschoren lijnen) naar de kapper terug, als je het ook eenvoudig en vrijwel gratis zelf thuis kunt bijwerken. Natuurlijk is het wel zaak om dit onmisbare apparaat netjes te onderhouden zodat hij lang dienst blijft doen. Ook is het verstandig verschillende accessoires zoals een andere opzetkam in huis te halen. Door eenvoudig de opzetkam te wisselen is je trimmer geschikt voor elke haartrim-klus.

Trimmer onderdelen, opzetkammen of accessoires nodig? Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste trimmer onderdelen of accessoires. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren uw bestelde onderdelen bij u thuis.