Vaatwasser onderdelen

Alle vaatwasser merken (van a t/m z)
Vaatwasser onderdelen en accessoires bestellen bij Onderdelenwinkel.nl

Alles voor uw vaatwasser

De vaatwasser. Voor de een een ietwat decadent huishoudapparaat, voor de ander een tijdbesparende zegen. Feit is dat in de Nederlandse huishoudens het gebruik van vaatwassers enorm toeneemt. En dat is goed te begrijpen. Een automatische vaatwasser zal niet alleen tijd besparen, maar ook een overvol gestapeld aanrecht. Als u gasten op bezoek heeft, is het ook fijner voor de sfeer als de vaatwasser zich over de vuile vaat ontfermt terwijl u gezellig een koffie na de maaltijd nuttigt. En natuurlijk is de vaatwasser een fantastische uitkomst voor drukbezette gezinnen en professionals.

Alle vaatwasser onderdelen

Al met al kan het wel enorm vervelend zijn als de vaatwasser het ineens niet meer doet. Voor veel mensen betekent dit 'terug naar afwassen met de hand'. En een dure monteur bellen, of zelfs sparen voor een nieuwe vaatwasser. Maar in veel gevallen is het zelf relatief eenvoudig en goedkoop om kapotte onderdelen van uw vaatwasser te vervangen. Had u al aan zelf repareren gedacht? De meeste mensen zijn hier wat bang voor omdat ze denken dat een vaatwasser een te ingewikkeld apparaat zal zijn, maar het is een relatief eenvoudig apparaat. En het vervangen van kapotte onderdelen van uw vaatwasser is in sommige gevallen echt zeker de moeite zodat u snel weer uw vaat in de vaatwasser kwijt kunt.

Onderdelen voor bijna alle merken vaatwassers

Het hoeft natuurlijk ook niet altijd een mechanisch onderdeel te zijn zoals de pomp of motor: soms kan ook zoiets eenvoudigs kapot gaan als de bestekbak, de wieltjes of het mandje. Misschien zelfs de sluiting van uw zeepbakje, of stomweg het handvat op de deur. Op Onderdelenwinkel.nl hebben wij een groot assortissement vaatwasser onderdelen voor u verzameld. Een heel brede selectie aan populaire vaatwasser merken vindt u bij ons, zoals de topmerken AEG, Siemens of Bosch. De modellen vaatwasser waar de meeste onderdelen bij ons voor besteld of gevraagd worden zijn de:

 • AEG Favorit 60750;

 • Siemens SD6P1s; en

 • Bosch SGV33a03.

Of uw vaatwasser nu van deze merken is of van een ander merk, we hebben alle passende vaatwasser onderdelen voor u.

Welk vaatwasser heb ik?

Om u goed te kunnen helpen, is het belangrijk dat u het type- of modelnummer van uw vaatwasser opzoekt. Op het typeplaatje van de vaatwasser staat dit nummer te lezen. Dit typenummer is nodig om de juiste onderdelen van de vaatwasser te vinden. Het typeplaatje zit meestal aan de binnenkant van de deur van de vaatwasser. Het kan ook zijn dat hij op de rand van de deur zit of helemaal onder aan de vaatwasser (onder de deur, bijna bij de vloer). Bij sommige vaatwassers zit het typeplaatje aan de achterkant. Het juiste nummer voor uw vaatwasser is het type- of modelnummer, en NIET het serienummer. Dit nummer bestaat uit (een combinatie van) letters en/of cijfers die soms gescheiden zijn door een streepje (-) of een schuine streep (/). Als u het nummer van uw vaatwasser heeft gevonden dan kunt u het in de linker kolom van deze pagina selecteren. U ziet dan alleen nog de vaatwasser onderdelen die bij uw vaatwasser passen.

Vaatwasser onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Onderdelenwinkel.nl helpt u graag zo snel mogelijk met uw vaatwasser problemen. Wij snappen hoe vervelend het kan zijn als uw vaatwasser niet werkt en sturen u meteen het gewenste vaatwasser onderdeel op. In onze webwinkel kunt u veilig betalen, bijvoorbeeld via iDeal. Ook kunt u ervoor kiezen om pas te betalen nadat u de juiste onderdelen van de vaatwasser heeft ontvangen. Heeft u graag hulp bij het kiezen van uw afwasmachine onderdelen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Bestellingen leveren wij bij u thuis.

Kortom: vaatwasser probleem? Geen probleem!

Als er iets vervangen moet worden aan uw vaatwasser of u zoekt accessoires voor uw vaatwasser, dan zorgt de online witgoed onderdelenwinkel Onderdelenwinkel.nl ervoor dat uw vaatwasser snel weer als vanouds werkt. Kijk snel in ons assortiment of de vaatwasser onderdelen die u zoekt, ertussen zitten, en bestel deze vandaag nog.

 • "Wist je dat..." Woensdag!

  "Wist je dat..." Woensdag!

  Elke woensdag vind u hier een leuk weetje over uw apparaten in en om het huis. Om uw familie, vrienden en collega's mee te verbazen. Vandaag: Wist u dat... de vaatwasser alweer ruim 130 jaar oud is? De vaatwasser, lieveling van de haters Gisteren nog verscheen in REVU een (column)interview met Maxim Hartman waarin hij roept dat het apparaat nooit uitgevonden had mogen worden. Want 'zelfs in de Eco stand' doet het apparaat lang over de vaat. Nu hebben we elders al eens over de eco stand verteld, dus die opmerking negeren we even. Hartman beweert dat hij de afwas in nog geen kwartiertje klaar heeft en de vaatwasser er veel langer over doet. Daar heeft hij een punt. Zeker als je een man met overal zure meningen over bent, en dus waarschijnlijk vaak alleen eet. Misschien heeft Hartman meer aan een kleiner modelletje? Maxim is lang niet de enige met een uitgesproken mening over de vaatwasser: dit apparaat wordt graag gehaat! Maar dat roept natuurlijk de vraag op, wie heeft dit verfoeilijk apparaat uitgevonden, dat nochtans bizar populair is onder de keukenapparatuur? Voor kleinere en regelmatigere afwasjes is het misschien niet het meest praktisch apparaat omdat het natuurlijk niet 'nadenkt' over wat er in staat: een vaatwasser wast in feite 'zichzelf'. Het is aan u om hem zo goed mogelijk te vullen. Dat geldt trouwens net zo goed voor de afwasmachine - of de trommel vol is of niet, hetzelfde wasprogramma zal afgedraaid worden! Uitvindster van de vaatwasser Als de...

  Lees meer

 • Consumentenbond: 'Apparaat huren schrikbarend duur'

  Consumentenbond: 'Apparaat huren schrikbarend duur'

  Bron: Consumentenbond We horen het steeds vaker: bedrijven die u een wasmachine, droger of koelkast kunnen verhuren, als alternatief voor het zelf aanschaffen van zo'n apparaat. Het zou allemaal voordelen hebben, natuurlijk vooral voor u. Consumentenbond nam de proef op de som en legde acht verhuurders onder de loep. Hun conclusie: "Het is gemakkelijk, maar ook enorm prijzig." Wasmachine, droger, koel-vries combi en vaatwasser Consumentenbond keek specifiek naar vier veelgebruikte apparaten om goed de verschillen in te kunnen schatten. Het resultaat staat uitgebreid beschreven in de Consumentengids die morgen verschijnt. Wat blijkt: huren van huishoudelijke apparaten kost al gauw vijf keer zo veel als de aanschaf ervan. Het grootste voordeel van huren blijkt het gemak te zijn. Zo betaalt u natuurlijk veel meer gespreid de kosten, waardoor u niet inééns een investering hoeft te doen. Ook wordt het apparaat voor u geplaatst, geïnstalleerd, onderhouden en zelfs gerepareerd. Sommige bedrijven bieden u de mogelijkheid om uw apparaat te ruilen voor een nieuwer model (echter niet zonder voorwaarden), sommigen verhuizen het apparaat gratis voor u als u naar een andere woning zou gaan, kortom: het wordt u een stuk makkelijker gemaakt dan wanneer het apparaat uw eigendom en dus eigen verantwoordelijkheid is. Maar dit gemak heeft een fors prijskaartje, zo blijkt. Zeker bij kortstondige huur lopen de kosten enorm hoog op. Bij langere contracten moet men in feite ook de gemiddelde levensduur van het apparaat in acht nemen, en dan gaat de huurprijs fors en zelfs meermalen over de aanschafprijs heen, zelfs met...

  Lees meer