Vacuümmachine professioneel onderdelen

Vacumeren voor slagerij, catering of restaurant

Aan u ls ondernemer is horror vacuii letterlijk niet besteed: u bent dol op de vacuümmachine. Hierdoor kunt u alle gerechten langer vers houden en efficiënter bereiden en bewaren. Lekkerder voor uw klanten en handiger voor het kostenplaatje. Met een beetje goede koeling erbij kunt u volledig flexibel zijn of juist op grote schaal productie draaien. Nee, u moet er niet aan denken dat alles zonder vacuüm verpakking zou moeten. Al dat verse voedsel dat onmiddellijk al begint met bederven. Zonde! De vacuümverpakker is dan ook wat u betreft een geniale uitvinding die u uiteraard netjes onderhoudt en koestert.

Alles voor uw vacuümmachine

Toch weet u ook wel, een apparaat is maar een machine, zelfs die robuuste vacuümsealer van u. Het ene moment staat hij vlotjes voedsel vacuum te trekken, en toen was het plots krak, kapot. Of een belangrijk onderdeel is ergens spoorloos heen verdwenen. Die dingen kunnen gebeuren, maar handig is het zeker niet! Geen probleem, u weet wel hoe dat vervangen moet worden. Dat fikst u zelf wel even! Wij snappen dat goed en bieden daarom een van de compleetste assortimenten vacuümmachine onderdelen van verschillende commerciële topmerken. Veel van deze gespecialiseerde merken bieden vaak hun producten enkel via dure installateurs aan. U gaat u toch niet veel meer betalen als u het gewoon met één muisklik geleverd kan krijgen? Zo is dat!

Welke vacuümsealer heb ik?

U heeft het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor uw vacuümmachine te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar u de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Helaas is die bij vacuummachines heel erg verschillend, dus u zult even moeten zoeken. En zou u het ons vragen, dan moeten we helaas alsnog antwoorden dat we dat niet kunnen uitzoeken zonder het typenummer. Dus die moet u gewoon even zoeken. Soms zitten ze op een verborgen plek.Als u het typenummer gevonden heeft kunt u dit links op deze pagina opzoeken zodat u alleen de onderdelen en accessoires vindt die bij uw vacumeer apparaat passen.

Vacuümmachine onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste vacuümsealer onderdelen. Neem gerust contact met onze productexpert op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. En als u een account aanmaakt, is het niet alleen mogelijk elke keer dezelfde adresgegevens automatisch te kiezen, maar bieden we bovendien interessante korting bij grotere bestellingen. Wij leveren uw bestelde onderdelen voor uw commerciële vacuümmachine op elk gewenst adres in Nederland af.