Vleesmolen professioneel onderdelen

Vleesmolen voor slagerij, catering of restaurant

Natuurlijk haalt u uw gehakt en andere vleesproducten niet in de supermarkt. Voor u enkel de allerbeste ingrediënten, dus enkel het door u goedgekeurde vlees gaat door de vleesmolen. Zodat u zeker weet wat u uw klanten voorzet. Daar staat u voor: kwaliteit, kennis van zaken, en niet bang zijn uw handen vies te maken. Vanzelfsprekend heeft u een van de allerbeste commerciële of industriële vleesmolens in uw bedrijfskeuken staan. En onderhoudt u die elke dag hygiënisch en nauwkeurig. Want u weet: als de vleesmolen stopt met hakken, kunnen de klanten hun biezen gaan pakken.

Alles voor uw commerciële vleeshakker

U kent natuurlijk uw vleesmolen inmiddels door en door - de nukken, die speciale manier waarop u er net ánder gehakt uit kunt krijgen. Welk accessoire u moet gebruiken voor welk gerecht. U maken ze niets meer wijs. Dus als er een mes kapot versleten blijkt te zijn? Geen probleem, u weet wel hoe dat vervangen moet worden. Een vleesstampertje, de as, de lagers, of zelfs een simpel knopje: u hoeft geen reparateur te laten komen of heel het apparaat te vervangen. Ben je gek. Dat fikst u zelf wel even! Wij snappen dat goed en bieden daarom een van de compleetste assortimenten vleesmolen onderdelen van verschillende commerciële topmerken. Veel van deze gespecialiseerde merken bieden vaak hun producten enkel via dure installateurs aan. U gaat u toch niet veel meer betalen als u het gewoon met één muisklik geleverd kan krijgen? Zo is dat!

Welke vleesmolen heb ik?

U heeft het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor uw vleesmolen te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar u de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Helaas is die bij vleesmolens heel erg verschillend, dus u zult even moeten zoeken. En zou u het ons vragen, dan moeten we helaas alsnog antwoorden dat we dat niet kunnen uitzoeken zonder het typenummer. Dus die moet u gewoon even zoeken. Soms zitten ze op een verborgen plek.Als u het typenummer gevonden heeft kunt u dit links op deze pagina opzoeken zodat u alleen de onderdelen en accessoires vindt die bij uw vleeshakselaar passen.

Vleesmolen onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste vleesmolen onderdelen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren uw bestelde onderdelen voor uw commerciële gehaktmaker bij u thuis.