Professionele koffieautomaat onderdelen en accessoires

Alle professionele koffieautomaat merken (van a t/m z)

Wat is een koffieautomaat?

Hoewel er onder de term koffieautomaat verschillende soorten koffiezetapparaten verstaan worden, is de term toch vooral van toepassing op volautomatische koffiezetters. Dat wil zeggen een koffie machine die bijna alle taken bij het koffie zetten uit handen nemen, wat ze uiterst geschikt maakt voor toepassing in de horeca en andere plaatsen waar het personeel drukbezet is en de koffie rijkelijk geschonken wordt. Een koffieautomaat is vooral niet te verwarren met een verkoopautomaat of een espressomachine, ondanks dat die laatste machinaal veel componenten overeenkomstig heeft. Met een koffieautomaat wordt vooral cappuccino, lungo koffie en ristretto gezet.

Alles voor uw koffiemolen apparaat

Voor horeca-ondernemers als u is er dan ook geen grotere ramp te bedenken dan dat de koffieautomaat kapot gaat. Weg koffie! En om nu koffie met een pot te gaan zetten, dat kunt u uw drukbezette personeel niet aandoen, laat staan dat het kostefficiënt is. Dan komt u al snel uit bij Onderdelenwinkel.nl, de compleetste webshop voor electronische apparaat onderdelen van Nederland. Wij sturen u met alle liefde de onderdelen of accessoires op die vervangen moeten worden. Een paar klikken, afrekenen, de bestelling in ontvangst nemen en wat herstelwerk, en u schenkt weer hele sloten koffie als voorheen.

Welke koffiezetautomaat heb ik?

U heeft het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor uw koffieautomaat te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar u de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Bij koffie apparaten staan ze vaak op de binnen- of zijkant van de deur of achter op het apparaat. Als u het typenummer gevonden heeft kunt u dit links op deze pagina opzoeken zodat u alleen de koffiezetapparaat onderdelen vindt die bij uw apparaat passen.

Koffiezet accessoires of onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste koffiebereiding onderdelen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren uw bestelde onderdelen voor uw koffieapparaat op het door u gewenste adres af.

 • Consument wil steeds betere koffie

  Consument wil steeds betere koffie

  Bron: Nu.nl Koffie moet van hogere kwaliteit, en lekkerder. De smaakvarianten, de topkwaliteit én duurzaam geproduceerde koffiebonen, en natuurlijk de apparaten die zich echt specialiseren in het bereiden van het lekkerste kopje koffie, ze zijn niet alleen normaal, maar de vraag blijft maar groeien. Het bakkie troost (of pleur) lijkt hard te verdwijnen, want de koffieconsument van vandaag wil goéde koffie. Naar aanleiding van het Coffee Festival in Amsterdam deed Nu.nl een consumenten-onderzoek naar koffievoorkeur. Ook laten ze koffiemarktspecialist Moniek Smit uitgebreid aan het woord. Die stelt dat niet alleen in de koffiebars, waar het steeds normaler wordt elkaar te ontmoeten, maar ook binnenshuis kwaliteit en variatie voorop staan. "Mensen hebben vaker zelfs meerdere apparaten in huis. Bijvoorbeeld een voor pads of cups en een apparaat voor koffiebonen om zelf koffie mee te maken." Verandering van koffiecultuur Smit stelt een hele verandering van de oerhollandse koffiecultuur vast. Waar koffie eerst vooral een opwekkend middel was, en in termen van gezelligheid we in Nederland vooral de koffie-en-het-koekje kennen, wordt er steeds meer gevarieerd, worden flexibele barista's meer gevraagd en gewaardeerd, en nu en zelfs met koffie gekookt. Al blijkt de Nederlandse cultuur nog niet zo hard aan het verdwijnen: het plakje cake op het schoteltje, en het gewone kopje koffie met een praatje, ze bestaan gelukkig gewoon nog. En ze gaan ook niet zomaar verdwijnen. Wat zijn eigenlijk uw voorkeuren op koffiegebied? Liever de vertrouwde bak pleur of kan het u niet avontuurlijk en lekker genoeg?

  Lees meer

 • Ontkalkingstabletten Kruidvat teruggeroepen

  Ontkalkingstabletten Kruidvat teruggeroepen

  Bron: Productwaarschuwing.nl Heeft u onlangs nog ontkalkingsmiddel bij Kruidvat aangeschaft, let dan goed op. De ontkalkers voor koffiezetapparaat of waterkoker van het merk Kruidvat Formula Expert Ontkalker en Kruidvat Ontkalker voldoet niet aan de kwaliteitseisen. Het product, in flessen van 250ml, heeft op de achterzijde de EAN-code 8717333404291 en werd voor €1,49 aangeboden. Als u dit product gebruikt kan er door een verkeerde chemische reactie veel schuim ontwikkelen of kan het product zelfs gaan overkoken. Als uw product deze EAN-code heeft wordt er krachtig afgeraden het te gebruiken. U kunt het terugbrengen naar een willekeurige Kruidvat-vestiging. Daar zal uw aankoopbedrag gerestitueerd worden. Bel voor meer informatie het gratis servicenummer: 0800 – 12 11

  Lees meer