Wasdroger onderdelen

Alle wasdroger merken (van a t/m z)
Alle onderhoudsproducten en onderdelen voor uw wasdroger bestelt u natuurlijk bij Onderdelenwinkel.nl

Alles voor uw wasdroger

De wasdroger: uw beste vriend bij de was. Dit apparaat staat in veel huishoudens naast of op de wasmachine, omdat het wel zo handig is om direct na het wassen de was in de wasdroger te doen. Even een knopje indrukken en de wasdroger zorgt voor u dat de was uiteindelijk droog wordt. Geen geklungel met het droogrek of afhankelijk zijn van het weer om de was aan de waslijn te drogen: de wasdroger werkt het hele jaar door om uw was te drogen.

Wasdroger kapot?

Maar dan... U heeft net een was gewassen en wilt deze graag snel droog hebben. Of u heeft geen plek om bijvoorbeeld grote lakens te drogen. Een wasdroger is echt een onmisbaar apparaat in ieder huis. Het kan dan ook erg vervelend zijn wanneer een wasdroger onderdeel stuk gaat. Bij Onderdelenwinkel.nl hebben we veel droger onderdelen op voorraad. Denk aan onderdelen van de wasdroger als de v snaar, de aandrijfriem of de filter. We hebben meerdere merken in huis waaronder Bosch, Aeg en Whirlpool. De meest voorkomende types zijn de Aeg lavatherm 55400, Bosch wtl 5200 en Whirlpool amw 520 ix.

Welk wasdroger heb ik?

Het type- of modelnummer kunt u vinden op het typeplaatje van de wasdroger. Bij de meeste wasdrogers zit het typeplaatje achter de deur. Vergeet niet bij het scharnier te kijken. Hij kan ook aan de voorkant of juist aan de achterkant zitten. Gewoon in het zicht, of achter een klepje dat u eerst moet openen. Vind u het dan nog niet, dan kan hij ook in de buurt van de de pomp filter zitten. Het nummer bestaat uit meerdere cijfers en letters. Zodra u het gevonden heeft kunt u het selecteren in de linker kolom van deze pagina. Daarna verschijnen de droger onderdelen die geschikt zijn voor uw droger.

Wasdroger onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Twijfelt u over een bepaald onderdeel? Wij helpen u graag verder. Onze service desk is bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Uw bestelling wordt bij u thuis afgeleverd. Wij werken met de veiligste betaalmethode van Nederland, namelijk iDeal. Ook kunt u pas achteraf betalen wanneer u de onderdelen wasdroger binnen heeft.