Wasdroger professioneel onderdelen

Wasdroger voor wasserette of industrie

Het onmisbare maatje van uw industriële wasmachine is vanzelfsprekend de robuuste wasdroger. Want of u nu industrieel bezig bent met textiel wassen, of u de bedrijfskleding en beddengoed van een verzorgingshuis of ziekenhuis wast, het is toch een cruciaal ander soort wasje dan thuis. Als thuisconsument kunt u de was nog wel aan een lijn hangen, maar bij commerciële of professionele wasservices is dat gewoonweg geen optie. Maar ook in de wasserette of wassalon is de droger een gretig gebruikt apparaat. Dan is het erg vervelend als de droger stopt met drogen. Gelukkig voor u is er altijd nog Onderdelenwinkel.nl!

Alles voor uw commerciële wasdroger

In een wasdroger zitten veel verschillende onderdelen: van de draairiem tot het deurglas. Op Onderdelenwinkel.nl hebben wij een uitgebreid assortiment wasdroger onderdelen van verschillende commerciële topmerken. Veel van deze gespecialiseerde merken bieden vaak hun producten enkel via dure installateurs aan, terwijl u zelf ook handig genoeg bent om een reparatie te verrichten. Dan gaat u toch niet veel meer betalen als u het gewoon met één muisklik geleverd kan krijgen? Zo is dat!

Welke wasdroger heb ik?

U heeft het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor uw wasdroger te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar u de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Bij wasdrogers staan ze vaak op de binnen- of zijkant van de deur of achter op het apparaat. Als u het typenummer gevonden heeft kunt u dit links op deze pagina opzoeken zodat u alleen de droger onderdelen vindt die bij uw apparaat passen.

Droger onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste wasdroger onderdelen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren uw bestelde onderdelen voor uw commerciële wasdroger bij u thuis of op welk ander gewenst adres dan ook.