Wasmachine onderdelen

Alle wasmachine merken (van a t/m z)
Alle onderhoudsproducten en onderdelen voor uw wasmachine bestelt u natuurlijk bij Onderdelenwinkel.nl

De wasmachine, onmisbaar in elk huishouden

Wat kan het toch heerlijk ruiken: een vers gedraaide was! Die heerlijk geurige wasverzachter die u zorgvuldig had uitgekozen, die vervelende vlek die toch uit uw broek is gewassen. Alles weer netjes en fris! Het laatste dat je wil, is dat deze trouwe vriend in uw huishouden ineens de geest geeft. Als de wasmachine echter toch kapot gaat, dan is het natuurlijk belangrijk om goed te kijken of dit probleem misschien niet simpel verholpen kan worden door een onderdeel te vervangen. Veel problemen met een wasmachine komen uit achterstallig of slecht onderhoud voort, of simpele slijtage. En net zo makkelijk zijn de meeste wasmachine problemen vlug verholpen, als u de juiste onderdelen in huis haalt.

Alles voor uw wasmachine

In een wasmachine zitten tientallen onderdelen: van een trommelrib tot een deurgreep. Op Onderdelenwinkel.nl hebben wij een uitgebreid assortiment wasmachineonderdelen van verschillende topmerken. Veel verkochte merken zijn Aeg, Indesit en Bauknecht. Vooral de trommelrib, koolborstel en deurgreep zijn onderdelen die vaak in onze webshop besteld worden. Ook specifieke types als Aeg oko lavamat, Aeg lavamat 52600 en Indesit wi 142 zijn populair.

Welke wasmachine heb ik?

U heeft het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor uw wasmachine te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar u de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Bij wasmachines staan ze vaak op de binnen- of zijkant van de deur of achter op het apparaat. Als u het typenummer gevonden heeft kunt u dit links op deze pagina opzoeken zodat u alleen de wasmachineonderdelen vindt die bij uw apparaat passen.

Wasmachine onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste wasmachine onderdelen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren uw bestelde onderdelen voor uw wasmachine bij u thuis.