Waterkoeler professioneel onderdelen

Of kies een categorie
Alle waterkoeler merken (van a t/m z)

Water: we kúnnen niet zonder!

Ons lichaam bestaat voor gemiddeld 70% uit water. Dat maakt water het grootste bestanddeel van ons lijf, van hetgene waar we de hele dag in leven. We drinken water, we zwemmen en baden in water, met water doen we bijna álles al. En op een warme of lange dag is er dan ook weinig zo lekker als een goed gekoeld bekertje water.

Alles voor uw waterkoeler

De meeste waterkoelers die u op een werkplek kunt vinden, zijn relatief eenvoudige apparaten. Er vindt koeling en verwarming van binnen plaats, er zit een kraan op, en u sluit er een grote waterfles op aan als reservoir. Niet zo ingewikkeld toch? Nee, maar wat als dat kraantje toch net afbreekt? Zul je altijd zien. Geen water. En erger, misschien wel een fikse boete of andere vergoeding van het bedrijf waar u deze bij huurt (vermits dat zo is). Hoe dan ook, zelfs aan zo'n eenvoudig apparaat kan veel breken. Uiteindelijk is het ook maar een plastic geheel immers.

Welke waterkoeler heb ik?

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste waterkoeler onderdelen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren uw bestelde onderdelen voor uw waterkoeler bij u thuis.