Waterkoker onderdelen

Of kies een categorie

De waterkoker, uw handige maatje

Even vlug warm water nodig voor een kop thee, of om oploskoffie of een kop soep te maken? De waterkoker is een trouw maatje in veel keukens. Even vullen, een simpele klik, borrelend water - bent u ook zo dol op dat 'klak'-geluid dat een waterkoker maakt wanneer hij klaar is? Van eenvoudige goedkope modellen tot luxe designer waterkokers, in bijna elk huishouden is er minimaal één terug te vinden. Ook op werkplaatsen, op bureaus en op de camping of op volkstuintjes is de waterkoker een trouw vriendje dat meestal jarenlange vertrouwde dienst levert. Pas wanneer hij niet meer naar behoren functioneert, merkt u eigenlijk hoe vaak u de waterkoker gebruikt. Natuurlijk is dan een kop water relatief snel op te warmen met de magnetron, maar toch: gaat die magnetron-piep boven die waterkoker-klak?

Waterkoker onderdelen

Is uw waterkoker kapot of zoekt u accessoires voor uw waterkoker? Geen paniek, en u hoeft ook niet onmiddellijk naar de winkel te rennen voor een nieuwe. In veel gevallen is het probleem prima te verhelpen door een onderdeel te vervangen. Klik daarom snel door ons assortissement. Voor verschillende merken en types waterkoker hebben wij een uitgebreid assortissement aan vervangende onderdelen. Zit uw merk, uw type waterkoker of het gewenste onderdeel niet in ons online aanbod? Neem dan zeker ook even contact op met onze service desk met uw vraag, want we kunnen via onze leveranciers vaak nog meer onderdelen bestellen dan wat online beschikbaar is. Dus: mist u de vertrouwde waterkoker-klak, niet getreurd... Bestel dan snel uw onderdeel, het is zo gebeurd!

  • Ontkalkingstabletten Kruidvat teruggeroepen

    Ontkalkingstabletten Kruidvat teruggeroepen

    Bron: Productwaarschuwing.nl Heeft u onlangs nog ontkalkingsmiddel bij Kruidvat aangeschaft, let dan goed op. De ontkalkers voor koffiezetapparaat of waterkoker van het merk Kruidvat Formula Expert Ontkalker en Kruidvat Ontkalker voldoet niet aan de kwaliteitseisen. Het product, in flessen van 250ml, heeft op de achterzijde de EAN-code 8717333404291 en werd voor €1,49 aangeboden. Als u dit product gebruikt kan er door een verkeerde chemische reactie veel schuim ontwikkelen of kan het product zelfs gaan overkoken. Als uw product deze EAN-code heeft wordt er krachtig afgeraden het te gebruiken. U kunt het terugbrengen naar een willekeurige Kruidvat-vestiging. Daar zal uw aankoopbedrag gerestitueerd worden. Bel voor meer informatie het gratis servicenummer: 0800 – 12 11

    Lees meer