Whirlpool onderdelen

Whirlpool onderdelen en accessoires

Alle onderdelen van Whirlpool

Uw Whirlpool apparaat kapot? Door onze sterke samenwerking met Whirlpool kunt u bij ons terecht voor alle Whirlpool onderdelen. Naast de onderdelen die Whirlpool zelf uitbrengt leveren wij ook imitatie onderdelen tegen messcherpe prijzen. Wel selecteren wij zelf de onderdelen die aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Wij verkopen geen 'troep'.

Het juiste onderdeel bij uw Whirlpool apparaat

Alle beschikbare onderdelen staan helder gecategoriseerd. De eenvoudigste manier om de juiste onderdelen voor uw apparaat te vinden is door hierboven eerst uw apparaat te selecteren. Zo komt u terecht op een pagina waarop u alle onderdelen voor, bijvoorbeeld, Whirlpool wasmachines vindt. Natuurlijk is het belangrijk dat u de onderdelen koopt die specifiek voor uw model (typenummer) geschikt zijn. Welk model Whirlpool apparaat u heeft vindt u terug op de sticker op uw apparaat. Uw typenummer kunt u vervolgens terugvinden in de linkerkolom op de pagina. Stel u heeft een Whirlpool amw 520 ix inbouwmagnetron of een Whirlpool dwh b00 vaatwasser, dan gebruikt u uw typenummer (bijvoorbeeld amw 520 ix) om de onderdelen voor uw specifieke apparaat te vinden.

De historie van Whirlpool

Whirlpool bestaat inmiddels meer dan 100 jaar. Het bedrijf begon in 1911 met de productie van elektrische was- en wringmachines met motoraandrijving. Door de jaren heen breidt het merk Whirlpool zich sterk uit en koopt diverse andere bedrijven op. Daardoor weet Whirlpool een compleet assortiment aan huishoudelijke apparaten te ontwikkelen. Inmiddels is het merk zover dat ze in 2009 hebben aangekondigd de doelstelling te hebben om voor 2015 al hun elektrische apparaten bedienbaar te maken met elektronische netwerken. Zo kan je over een paar jaar zo maar eens je wasmachine aanzetten met behulp van je smartphone.

 • Whirlpool / Bauknecht thermostaten: we hebben een alternatief!

  Whirlpool / Bauknecht thermostaten: we hebben een alternatief!

  Belangrijk voor wie op zoek is naar thermostaten voor koelkasten of vriezers: Whirlpool/Bauknecht kan de originele thermostaten niet meer leveren, omdat de fabrikant deze niet meer produceert. De fabrikant van deze thermostaten, Atea, is namelijk failliet gegaan. Maar Onderdelenwinkel.nl heeft al een product gevonden dat kwalitatief als een prima alternatief kan dienen, al moet er lichtjes omgebouwd worden.

  Alternatief: Ranco thermostaat

  Deze alternatieve thermostaten zijn van het merk Ranco, en technisch gelijk is aan de thermostaat die origineel in uw apparaat zit. Maar de contacten van deze alternatieve thermostaat zitten op een andere plek dus kan deze alleen geplaatst worden met losse AMP stekkers. U kunt een dergelijke AMP stekker (kabelschoentje) zelf aan de kabel knijpen en dan het contact op nummer overzetten.

  Dit is voor minder handige klussers mogelijk een iets ingewikkelder karweitje, maar als u zelf technisch handig bent of zelfs professioneel repareert kunt u het zelf vervangen.
  Onderdelenwinkel.nl toont hieronder in een instructionele video hoe u dit karwei zelf kunt verrichten.

  Instructievideo

  Lees de volledige instructies hier!

  Lees meer