Whirlpool onderdelen

Whirlpool onderdelen en accessoires

Alle onderdelen van Whirlpool

Uw Whirlpool apparaat kapot? Door onze sterke samenwerking met Whirlpool kunt u bij ons terecht voor alle Whirlpool onderdelen. Naast de onderdelen die Whirlpool zelf uitbrengt leveren wij ook imitatie onderdelen tegen messcherpe prijzen. Wel selecteren wij zelf de onderdelen die aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Wij verkopen geen 'troep'.

Het juiste onderdeel bij uw Whirlpool apparaat

Alle beschikbare onderdelen staan helder gecategoriseerd. De eenvoudigste manier om de juiste onderdelen voor uw apparaat te vinden is door hierboven eerst uw apparaat te selecteren. Zo komt u terecht op een pagina waarop u alle onderdelen voor, bijvoorbeeld, Whirlpool wasmachines vindt. Natuurlijk is het belangrijk dat u de onderdelen koopt die specifiek voor uw model (typenummer) geschikt zijn. Welk model Whirlpool apparaat u heeft vindt u terug op de sticker op uw apparaat. Uw typenummer kunt u vervolgens terugvinden in de linkerkolom op de pagina. Stel u heeft een Whirlpool amw 520 ix inbouwmagnetron of een Whirlpool dwh b00 vaatwasser, dan gebruikt u uw typenummer (bijvoorbeeld amw 520 ix) om de onderdelen voor uw specifieke apparaat te vinden.

De historie van Whirlpool

Whirlpool bestaat inmiddels meer dan 100 jaar. Het bedrijf begon in 1911 met de productie van elektrische was- en wringmachines met motoraandrijving. Door de jaren heen breidt het merk Whirlpool zich sterk uit en koopt diverse andere bedrijven op. Daardoor weet Whirlpool een compleet assortiment aan huishoudelijke apparaten te ontwikkelen. Inmiddels is het merk zover dat ze in 2009 hebben aangekondigd de doelstelling te hebben om voor 2015 al hun elektrische apparaten bedienbaar te maken met elektronische netwerken. Zo kan je over een paar jaar zo maar eens je wasmachine aanzetten met behulp van je smartphone.

 • Whirlpool lanceert bierbrouwmachine via crowdfunding

  Whirlpool lanceert bierbrouwmachine via crowdfunding

  Bron: Onderdelenstore.be

  U kent ongetwijfeld Whirlpool van de kwalitatieve huishoudelijke apparaten, waaronder wasmachines, vaatwassers, koelkasten en magnetronovens. Maar nu stapt deze Amerikaanse apparatenfabrikant ook op de biermarkt! Het heeft een fermenteerapparaat op de markt gebracht dat de brouwtijd van de thuisbrouwer fors verminderd: van vier weken naar zeven dagen, beweert de fabrikant. Het apparaat is gelanceerd via een crowdfunding-actie op Indiegogo.

  Whirlpool Vessi™ Fermentor

  De Vessi™ Fermentor beweert bier te maken in 7 dagen 'zonder benodigde expertise' en is uitgerust met veel snufjes waar de hobbybrouwer blij van wordt. Strikt genomen is het natuurlijk geen bierbrouw-apparaat maar een fermenteermachine en dispenser, dus verricht het in feite al het werk ná het bier brouwen. Doordat het hele proces onder constante druk plaatsvindt ontsnapt er geen koolstofgas, hitte- en koelsystemen begeleiden het proces intensief, en vrijwel alle gebruikelijke vervuilingsrisico's zijn uitgesloten. Het idee voor de Vessi komt van medewerkers van Whirlpool zelf, die de nodige ervaring in hun privé-leven hadden op het gebied van semiprofessioneel bierbrouwen.

  Het concept werd uitgekozen bij een interne verkiezing voor beste idee in 2015 en in 2016 werd met zorg een prototype ontwikkeld. Datzelfde jaar werden er al 200 eerste exemplaren van geproduceerd en verzonden, met positieve reacties. Er zijn ook speciale accessoires ontwikkeld, zoals een handige bottling-systeem dat direct vanuit de Vessi de flesjes vult.

  Via een grote crowdsourcing-campagne op de bekende website Indiegogo werd een investeringsbedrag bijeengeschaard om een grootscheepsere productie mogelijk te maken, en dit leverde ruim 220% van het streefbedrag op ($269.105,-). Sponsors van dit project konden onder andere een luxe bierbrouw-werktafel winnen als ze anderen refereerden, een exclusief T-shirt, of zelfs een gratis exemplaar van de bierbrouwmachine.

  Alleen in Amerika

  Voordat u enthousiast uw bankrekening checkt: de Vessi™ Fermentor is voor het moment enkel in de USA verkrijgbaar, mede vanwege de 110V voeding. Maar wie weet ziet Whirlpool hierdoor ook kansen voor liefhebbers van bierbrouwen in Europa en staat er binnenkort een prachtige bierbrouwmachine in uw schuur of keuken te snorren. Proost!

  Lees meer

 • Whirlpool / Bauknecht thermostaten: we hebben een alternatief!

  Whirlpool / Bauknecht thermostaten: we hebben een alternatief!

  Belangrijk voor wie op zoek is naar thermostaten voor koelkasten of vriezers: Whirlpool/Bauknecht kan de originele thermostaten niet meer leveren, omdat de fabrikant deze niet meer produceert. De fabrikant van deze thermostaten, Atea, is namelijk failliet gegaan. Maar Onderdelenwinkel.nl heeft al een product gevonden dat kwalitatief als een prima alternatief kan dienen, al moet er lichtjes omgebouwd worden.

  Alternatief: Ranco thermostaat

  Deze alternatieve thermostaten zijn van het merk Ranco, en technisch gelijk is aan de thermostaat die origineel in uw apparaat zit. Maar de contacten van deze alternatieve thermostaat zitten op een andere plek dus kan deze alleen geplaatst worden met losse AMP stekkers. U kunt een dergelijke AMP stekker (kabelschoentje) zelf aan de kabel knijpen en dan het contact op nummer overzetten.

  Dit is voor minder handige klussers mogelijk een iets ingewikkelder karweitje, maar als u zelf technisch handig bent of zelfs professioneel repareert kunt u het zelf vervangen.
  Onderdelenwinkel.nl toont hieronder in een instructionele video hoe u dit karwei zelf kunt verrichten.

  Instructievideo

  Lees de volledige instructies hier!

  Lees meer